Кандидат-кметът за община Садово, Тошо Георгиев : Залагам на ефективно управление на общинската собственост 

Кандидат-кметът за община Садово, Тошо Георгиев : Залагам на ефективно управление на общинската собственост 

Кандидатът за кмет от “Възраждане” на община Садово – Тошо Георгиев представи развита и обширна програма за управление  и решаване на местните проблеми, на среща с граждани от региона.

Сред основните приоритети в програмата му са – справяне с безработицата, привличане на инвеститори, ефективно използване на ресурсите на европейските и национални фондове за подобряване на общинската инфраструктура, ефективно стопанисване и управление на общинската собственост, създаване на условия за модерно, достъпно и качествено образование, подобряване на условията на живот на гражданите на община Садово, чрез разширяване на достъпа до здравеопазване и оптимизация на структурите на социалните услуги.

“За мен е много важно съхраняването и развитието на културните институции в Общината, съблюдаването на обществения ред и сигурност и поддържането на качеството на природната жизнена среда.

Основните принципи, които смятам да интегрирам в управлението ми са : открито управление, отговорно отношение към проблемите на града и селата в Общината, спазване на закона и зачитане на морала и обществените очаквания на гражданите, обективност и компетентност на общинската администрация, максимална ефективност при започналите своята реализация проекти и диалог с гражданите по различни проблеми, свързани развитието на Общината, както и гарантиране на съхраняването на обществения интерес при изразходване на бюджетни средства”, коментира кандидатът за кмет от “Възраждане” – Тошко Георгиев.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!