Кандидат-кметът за град Пазарджик – Десислава Георгиева откри предизборната кампания, като посети две емблематични за Пазарджик места 

Кандидат-кметът за град Пазарджик – Десислава Георгиева откри предизборната кампания, като посети две емблематични за Пазарджик места 

Изборът на “Възраждане” за кандидат-кмет на Пазарджик – Десислава Георгиева и част от кандидатите за общински съветници, откриха предизборната си кампания, като посетиха емблематични за града места. 

 

“Едното от тях е храм “Света Богородица” защото вярата винаги дава сила и кураж, с които да продължим да се борим за за нашата община и държава. Другото е пазарът на града, защото освен че е познато за всеки жител на Пазарджик, място, искаме да покажем на хората, че сме тук за тях и заради тях. Всяка политика, която искаме да интегрираме в местното управление, е изцяло и единствено, с цел подобряване на живота на пазарджиклии”, коментира Георгиева. 

 

Сред основните ѝ  програмни приоритети са – борба с корупцията, чрез прозрачно управление на финансите на общината, привличане на висококвалифицирани тесни специалисти, в областта на медицината, определяне на пазарни дни за различни стоки от родното производство, както и подобряване на чистота на града и разделно събиране на отпадъците, с цел рециклиране. 

 

“За мен всяка точка от програмата ми е изключително важна и неотменно ще следвам пътя за нейното изпълнение, в програмата си съм заложила и важни теми, като подновяване на инфраструктурата в града, създаване на квартални паркинги, подобряване на съществуващите тротоари и велоалеи, с цел подобряване на живота на гражданите. Също и – създаване на социални трапезарии за социално слаби лица, общинска охрана и полицейско присъствие, с цел подобряване на сигурността на жителите на града и открита приемна за разрешаване на проблемите на общината. Това е само част от амбициозния план за развитие, който неотлъчно ще следвам, заедно с моя екип, до пълното му изпълнение. Само и единствено заедно можем да изкореним модела на корупция и унищожение, властващ над общината години наред. С общи и обединени усилия, можем да превърнем Пазарджик в града, който заслужава да бъде. Нашите деца трябва да растат в един чист, спокоен и перспективен град. Това е моята мисия”, категорична в Георгиева. 

Актуално

„Възраждане“ дава Манол Пейков на  Прокуратурата за финансови злоупотреби

Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

Коста Стоянов от „Възраждане“: Няма да позволим рибарския бранш да бъде унищожен

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!