Кандидатът за кмет от “Възраждане” за Видин – Стефан Стефанов разкри основните цели и приоритети на програмата си 

Кандидатът за кмет от “Възраждане” за Видин – Стефан Стефанов разкри основните цели и приоритети на програмата си 

Кандидатът на “Възражане” Стефан Стефанов и екипът му са изградили балансирана и всеобхватна програма, обхващаща всички наболели проблеми на родния му град Видин. 

“Сред основните цели и задачи, които сме си поставили са – компетентно местно управление, което води до предоставяне на качествени услуги на населението, осигуряване на достоен живот чрез реализация на трудовия потенциал на хората, намаляване на социалните неравенства, икономическо развитие, при опазване на околната среда и възобновяване на природните ресурси. Също така, за нас е изключително важно да работим в посока на намаляване на социалните неравенства, подобряване на жизнената среда и премахване на дистанцията между управлението и гражданите, както и активно и ефективно противодействие на корупцията”, коментира Стефанов. 

За да изпълнят тези високи цели, юристът и екипът му залагат на основни принципи и приоритети – справедливост, предвидимост и поносимост, които да са водещи при формирането на местни данъци и такси, прозрачност на обществените поръчки за доставки, услуги, проектиране и строителство, подобряване на качеството и съкращаване на сроковете за предоставяне на гражданите и бизнеса на административни и технически услуги, активна роля на общината за подобряване на инвестиционната среда, чрез изграждане и подобряване на инфраструктурата, създаване на нови икономически зони. 

“За нас е от огромно значение и подготовката на кадри на местно ниво за участие в проекти за икономическото развитие на общината и съхраняване на общинската собственост и ограничаването на старите практики на нейното разпродаване и концесионирането на общински услуги”, счита Стефанов.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!