Кандидатите на „Възраждане“ се срещнаха с жители на с. Брястовец

Кандидатът за кмет на Община Бургас Тодор Ангелов, кандидатите за общински съветници Александър Койчев и Мариян Иванов, както и кандидатът за кмет на с. Брястовец Радостина Тодорова се срещнаха с жители на населеното място. С тях беше и народният представител от „Възраждане“ Борис Аладжов.

Хората от селото споделиха своите си проблеми, неглижирани с години, както и абсурдните отговори, които са получавали. Например – не може да се изгради канализация, защото улиците ще се разкопаят. Или – няма как да се направят пешеходни пътеки, защото ще се пречи на шофьорите. Иначе, досегашните управляващи не са били скромни на обещания, разказаха хората. На предните местни избори са заявили, че всяка година ще се ремонтират по две улици в селото, но до момента не е ремонтирана нито една, споделиха жителите на Брястовец.

Кандидатите на „Възраждане“ поеха ангажимент, че ще работят за обезопасяване на движението за пешеходците и за осигуряване на нормална транспортна връзка, главно за учениците от селото.

Радостина Тодорова – кандидат за ……….. от “Възраждане” посочи, че в Брястовец е необходимо да се разкрие пощенски клон или поне офис на фирма, където хората да заплащат комуналните си разходи. Това е необходимо и за да могат възрастните хора да си получават пенсиите, защото най-близкия клон в кв. „Рудник“, до който автобус няма. По-добра транспортна свързаност и инфраструктурно развитие на селото са сред нейните приоритети.

Пред жителите на Брястовец, кандидатът за кмет на Бургас, издигнат от „Възраждане“, Тодор Ангелов подчерта, че сред основните му цели е именно равномерно развитие на кварталите.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. 

Актуално

Инж. Коста Стоянов, „Възраждане“: За АМ „Хемус“ в бюджета за 2024 година са предвидени над 233  милиона лева

Групата на “Възраждане” в Общински съвет Карлово: Извършват се действия, в грубо нарушение на правилника 

Димитър Гюрев  се срещна с кмета на Община Лъки, във връзка с рестриктивния воден режим в село Джурково