Инж. Коста Стоянов: Благодарение на инициативата на „Възраждане“ АПИ връчи споразумителен протокол за ремонта на Аспаруховия мост на Община Варна 

Инж. Коста Стоянов: Благодарение на инициативата на „Възраждане“ АПИ връчи споразумителен протокол за ремонта на Аспаруховия мост на Община Варна 

Днес, благодарение на инициативата на “Възраждане”, беше връчен споразумителен протокол между АПИ и Община Варна. Протоколът е за финансиране и разпределение на задължения във връзка с осъществяване на проектиране и извършване на основен ремонт на Аспаруховия мост.

„Възраждане” обеща на варненци, че ще инициира подписването на такъв документ и ние, като национално отговорна партия, изпълняваме поетите ангажименти. След няколко срещи с АПИ – резултатът е налице и оттук нататък действията по тази важен въпрос са в ръцете на Община Варна. Надяваме се, след подписване на протокола от страна на местната администрация, да започнат съвместните действия по отношение проектиране и ремонт на този изключително важен за варненци стратегически инфраструктурен обект.”, категоричен бе народният представител от „Възраждане“ инж. Коста Стоянов, който присъства на връчването на протокола от страна на АПИ на кмета на морската столица, която среща се проведе днес от 15:00 ч. в Областна администрация – Варна.

Той допълни, че ще следи отблизо и другите проблеми, които тормозят варненци – магистралният водопровод, който два пъти аварира, и Водният цикъл на Варна. 

Инж. Коста Стоянов припомни, че Водният цикъл е със сериозно забавяне на изпълнението и призова компетентните институции да ускорят работата си, за да не загуби Варна десетки милиони левове.

Цялото видео може да видите тук: https://www.facebook.com/100087945022747/videos/1395934894474351

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!