Инж. Георги Джендов е кандидатът за кмет на „Възраждане“ за град Добрич

Инж. Георги Джендов е кандидатът за кмет на „Възраждане“ за град Добрич

Инж. Георги Джендов е кандидатът за кмет на град Добрич, издигнат от  “Възраждане”. Кандидатурата му беше обявена тази събота на пресконференция в БТА – Добрич.
Пресконференцията беше открита от Константина Спасова – народен представител в 49 Народно събрание, която представи присъстващите. След нея Георги Георгиев – зам.-председател на „Възраждане“, представи кандидата за кмет, на когото се доверява политическата организация.
Георги Джендов е родом от Добрич. Завършил е  висшето си образование в Технически университет – Варна, със специалност инженер по транспорта.  Заемал е длъжността технически секретар и е изготвял бизнесанализи в една от основните земеделски асоциации в региона, работил е като журналист в голяма земеделска медия.
Инж. Джендов отбеляза, че е натрупал значителен технически опит като ръководител в промишлен завод в Германия и смята да интегрира познанията, за да превърне града, в който е роден и израснал, в едно по-добро място за живеене.
Като основни програмни приоритети той посочва – спирането на демографския срив чрез данъчни облекчения, които да насърчават раждаемостта; привличането на нови инвестиции; изграждане на висши учебни заведения в града; изграждане на бизнеспарк и облекчаване на административната тежест.
Друга основна цел е изпълнението на проекта за интегрирана транспортна система и ремонт на светофарните уредби.
Какво още каза инж. Джендов може да видите тук: https://www.facebook.com/vazrazhdanedch/videos/3582087112048444

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!