Иван Маринов от “Възраждане” : Ще се боря за запазването на Клептуза като публична общинска собственост 

Програмата на кандидатът за кмет от  “Възраждане” Иван Маринов е структурирана и създадена с мисъл за Велинград и грижа за неговите жители.

“Ще се боря за запазването на Клептуза като публична общинска собственост, като се гарантира свободния достъп на всички граждани и гости. Против сме отдаването на концесия и всяка съмнителна сделка, която може да ощети Общината, гражданите и природата в защитената местност Клептуза. Ще работим за преустановяване  на незаконното строителство, както и на всички корупционни практики, свързани с това.

Считам, че при едно разумно финансово управление, община Велинград може да задели необходимия финансов ресурс за да реновира, благоустрои и подобри естетически Клептуза, от собствения си бюджет. Инвестицията ще се върне във времето, защото търговските площи там ще се отдават под наем, по този начин ще имаме едно красиво и облагородено място, което привлича туристи и носи доходи на Общината”, коментира на среща с граждани, кандидатът за кмет от “Възраждане” – Иван Маринов.

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?