Иван Маринов от “Възраждане” : Имам решение за проблема с ВиК мрежата на Велинград 

“Проблемът с ВиК мрежата във Велинград е сериозен и засяга всички жители. Освен липсата на инвестиции в остарялата мрежа, градът се разраства бурно и присъединяването на много нови бизнес и частни абонати натоварва до предел ВиК мрежата. Резултатите са ежедневни аварии, с които ВиК дружеството не може да се справи. Това неминуемо ще доведе до фалит и нуждата от концесия или влизането във ВиК асоциацията.

Но това ще доведе до драстично вдигане на цената на водата, която ще бъде непосилна за жителите на Общината. “Възраждане” сме твърдо против реализирането на подобен сценарий.

Считаме, че цената на водата не бива да бъде така драстично увеличавана, защото това ще задълбочи и без това значителните социални и икономически неравенства. Затова аз и екипът ми имаме готовност за изготвянето и реализацията на проект, с който да подновим водопреносната система на града и Общината. За тази цел ще е необходимо финансиране от национални фондове, за което имаме подкрепата на цялата парламентарна група на “Възраждане”.

Апелирам всички да излязат да гласуват по съвест и с ясната отговорност, че само от нас зависи, какъв ще е животът ни през следващите четири години.

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!