Ивайло Папов на Bright Awards: Когато се работи с деца, най-важното е да ги обичате

„Когато един човек е учител по образование и призвание за него е чест да връчи тази награда. Когато се работи с деца първото най-важно нещо е да ги обичате.“, каза народният представител и член на комисията по образование от „Възраждане“ Ивайло Папов от сцената на Bright Awards – Награди за бизнес и туризъм, които се проведоха на гала вечер в хотел Маринела.

Той поднесе специално изработена статуетка в категория Образование на училище и детска градина „Петър Берон“ – София. Призът бе приет от директорката на учебното заведение Цветелина Гамизова.

Ивайло Папов връчи и статуетката в категория Хотелиерство на Спа-медицински комплекс „St.  George Medical SPA“. Наградата излезе да вземе собственикът на хотела Антон Тръпков.

Bright Awards – Награди за Бизнес и Туризъм се организира за 4-ти път. Събитието има за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната.

Церемонията се провежда в помощ на жени с репродуктивни проблеми, един толкова важен и наболял въпрос в България, където повече от 200 000 жени имат нужда от инвитро процедури.

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?