Ивайло Папов на Bright Awards: Когато се работи с деца, най-важното е да ги обичате

Ивайло Папов на Bright Awards: Когато се работи с деца, най-важното е да ги обичате

„Когато един човек е учител по образование и призвание за него е чест да връчи тази награда. Когато се работи с деца първото най-важно нещо е да ги обичате.“, каза народният представител и член на комисията по образование от „Възраждане“ Ивайло Папов от сцената на Bright Awards – Награди за бизнес и туризъм, които се проведоха на гала вечер в хотел Маринела.

Той поднесе специално изработена статуетка в категория Образование на училище и детска градина „Петър Берон“ – София. Призът бе приет от директорката на учебното заведение Цветелина Гамизова.

Ивайло Папов връчи и статуетката в категория Хотелиерство на Спа-медицински комплекс „St.  George Medical SPA“. Наградата излезе да вземе собственикът на хотела Антон Тръпков.

Bright Awards – Награди за Бизнес и Туризъм се организира за 4-ти път. Събитието има за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната.

Церемонията се провежда в помощ на жени с репродуктивни проблеми, един толкова важен и наболял въпрос в България, където повече от 200 000 жени имат нужда от инвитро процедури.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!