Ивайло Папов: Излизам на протест в четвъртък срещу антибългарското правителство, което се опитва да убие гласа на народа и правото му да бъде питан

„Кога България се превърна в една колония с фасадна демокрация? Последните три десетилетия плеяда антибългарски правителства направиха и невъзможното да убият в зародиш  демокрацията. Последният пирон сложиха срамната коалиция на „сглобката“. Те не се посвениха да посегнат и на последния останал механизъм за пряка демокрация-правото народът да бъде питан! Конституционният съд не защити правото на 604 хиляди българи и се превърна в удобна патерица на задкулисето и неин гумен печат.“, написа народният представител Ивайло Папов в социалната мрежа Фейсбук. Той призова приятели, членове и симпатизанти на „Възраждане“ да се присъединят към протеста на 8-ми февруари, с който всички заедно да защитят българския лев.

В четвъртък „Възраждане“ организира протест  в 9:00 часа пред сградата на ЦУМ, в центъра на София, където се намира Конституционния съд.

Актуално

“Възраждане” – Лом : Проблемите на хората с увреждания са системно неглижирани от местната власт 

В Монтана ще има нова детска площадка и облагородени подлези, по предложение на “Възраждане” 

Даниел Петров: Гражданите на Беларус знаят, че техният глас е важен и масово гласуват