Ивайло Папов: Вратите на общината ще са винаги отворени за всеки жител

 Ивайло Папов: Вратите на общината ще са винаги отворени за всеки жител

Жителите на една община имат много и най-разнообразни проблеми, които често остават скрити за управлението – било то  битови  или свързани с обществено значими теми.  

„Общината или кметът са лостовете, които задвижват разрешаването на проблемите. Като жител на Враца често съм имал такива въпроси, които общо взето бяха неглижирани и оставаха без отговор.  Затова като бъдещ кмет ще направя всичко по моите сили да приемам и изслушвам всеки жител на общината и да спомогна за разрешаване на проблемите му. 

Много е важно кметът да е с ясно обозначено приемно време, което да не е проформа за отбиване на номера. Отделно поемам ангажимент с ясна цел, че само приемното време в общината не е достатъчно, а трябва да се отдели нужното внимание и на двадесет и едното селища извън град Враца. Това е единственият начин да се види, че тромавата общинска система ще заработи в полза на всички хора, а не само за определени индивиди от тях. Тук функцията на кмет и община трябва да надхвърля тясно партийните интереси.“, коментира кандидат кметът от „Възраждане“ Ивайло Папов на среща с гражданите във Враца.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!