Златан Златанов е новият председател на Адвокатския съвет при Русенската адвокатска колегия

Народният представител от  „Възраждане“,  избран от  19 МИР Русе – адвокат Златан Златанов, е новият председател на Адвокатския съвет при Русенската адвокатска колегия. Той бе избран  с тайно гласуване по време на проведения вчера  балотаж. Малко след гласуването той прие поздравленията на своите колеги.

„Поздравления за новия председател на Адвокатска колегия Русе – адв. Златан Златанов. Нека бъде все така упорит, целеустремен, честен, доблестен и смел. Нека не прави грешките на предните „богопомазани“ председатели, защото всичко е преходно. Нека председателят ни прокара конкретни визии, които да допринесат за възвръщането на изгубените роля и влияние на съсловието ни. Върви смело, ние сме зад гърба ти, колега Златанов!“, сподели колегата му Миглена Ангелова.

Златанов заяви, че приема гласуваното му доверие като отговорна мисия да възвърне не само изгубената роля на адвокатурата, която е попаднала в плен на задкулисието, задушило в полумъртва хватка съдебната ни система и МВР, но и като градивен елемент на едно открито гражданско общество.

Актуално

“Възраждане” – Лом : Проблемите на хората с увреждания са системно неглижирани от местната власт 

В Монтана ще има нова детска площадка и облагородени подлези, по предложение на “Възраждане” 

Даниел Петров: Гражданите на Беларус знаят, че техният глас е важен и масово гласуват