За зам.-министър на образованието е назначен  отново човек от „Америка за България“

Текст „Нека благодарим по-често“ и логото на американската фондация „Америка за България“ са поставени на една от снимките в профила, в социалната мрежа Фейсбук на новия зам.-министър на образованието. 

За огромно съжаление българското образование, което е унищожавано бавно и методично в последните години и вследствие на това води до функционалната неграмотност и липсата на социални умения в подрастващите, очевидно сега получава и  зам.-министър, пряко обвързан с чуждата фондация „Америка за България.“

Ето какво написа във връзка с това председателят на „Възраждане“  Костадин Костадинов в своя профил в социалната мрежа Фейсбук:

„Бившата шефка на програма „Образование“ на фондация „Америка за България“ е назначена за зам.-министър на образованието. Напомням, че същата жена беше предвидена от ИТН за министър на образованието в техния кабинет.

Скоро в МОН ще е цяло събитие да се намери човек, който да няма нещо общо с американското посолство. Впрочем, така стоят нещата и с всички останали министерства.“, написа Костадинов.

 

Актуално

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

По покана на „Възраждане“ в София пристигат лидери на европейски партии

Костадинов и Стоянов от „Възраждане“ се срещнаха с Никола Дюпон-Енян

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!