Зарадвахме децата от Срацимир с детска площадка, за да могат да играят,  да създават приятелства и спомени

Зарадвахме децата от Срацимир с детска площадка, за да могат да играят,  да създават приятелства и спомени

1 юни 2024

Маргарита Генчева, която е баба на две прекрасни момичета, се погрижи децата на с. Срацимир да имат  условия да се срещат, да  играят и да общуват

 Костадин Костадинов присъства на официалното откриване на детската площадка, с която кандидатът за народен представител от „Възраждане“ Маргарита Генчева зарадва децата в с. Срацимир. На празничното събитие присъства и кметът на селото Радослав Стоянов.

Председателят на „Възраждане“ поговори с местните жители за предстоящите избори, както и проблемите на областта и страната.

Преди две седмици Генчева направи първа копка, а на 1 юни съоръженията са вече факт и децата се радват на люлки, пързалки, стена за катерене, пясъчник и детска маса за игри.

„За мен е голяма чест и удоволствие, че за срацимирските деца тази площадка би им послужила да играят навън, на открито, с другарчета, както правехме ние в нашето детство. Да създават приятелства и трупат спомени, а не да стоят пред телефоните и таблетите. За нас от „Възраждане“ децата са изключителен приоритет.“, каза Маргарита Генчева пред хората.

Тя припомни, че дълго време политическата организация даваше субсидията си за ин-витро процедури и благодарение на тази подкрепа са се родили повече от 40 бебенца.

„Грижата и вниманието към децата са още по-важни сега, когато страната ни се намира в безпрецедентна демографска криза. Благодаря на всички наши съмишленици от Силистра, които помогнаха с монтажа.“, допълни Генчева.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!