Емил Милошев от “Възраждане” е избран за заместник-председател на Общински съвет Стамболийски 

Емил Милошев от “Възраждане” е избран за заместник-председател на Общински съвет Стамболийски 

На 22.11.2023 г. се проведе заседание на Общински съвет в град Стамболийски, на което, с пълно мнозинство за заместник-председател беше избран общинският съветник от “Възраждане” – Емил Милошев.

Той ще участва и в две комисии – Комисия по образование, наука, култура, етика и детски и младежки дейности, спорт, туризъм, вероизповедание и преименуване и Комисия за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество.

Както в Народното събрание, така и в местните общински съвети, “Възраждане” са изключително активни с предложения, заявления и градивни участия в дискусии. Тази линия на поведение се продължава и от  – Емил Милошев, който направи предложение до Общинския съвет на град Стамболийски да задължи новата общинска администрация да назначи външен и независим юридически и финансов одит, което беше подкрепено и гласувано от всички двадесет  общински съветника, присъстващи на сесията.

“Политиката е действие, отговорност и умение за решаване на проблемите на местната общност – бързо, целенасочено и с ясна и дълготрайна стратегическа визия. Радвам се, че предложението ми беше прието с абсолютно мнозинство, защото без независим финансов и юридически одит, не можем да продължим работата на Общински съвет Стамболийски по прозрачния и честен начин, който целим”, заяви на заседанието, общинският съветник от “Възраждане” –  Емил Милошев.

Актуално

Николай Костадинов, „Възраждане“: Община Варна нехае за безопасността на жителите си

Структурата на „Възраждане“ в Търговище проведе първото си събрание след изборите

Костадин Костадинов: Това е България в последните 35 години

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!