Елена Грозданова ще се бори за доверието на своите съграждани за район Западен, град Пловдив 

Елена Грозданова ще се бори за доверието на своите съграждани за район Западен, град Пловдив 

Избраницата за кандидат за кмет на район Западен, издигнат от “Възраждане” – Елена Грозданова от дълги години заема ръководна позиция в успешна търговска фирма, в сферата на козметичния бранш.

Тя е част от основното лидерско ядро на местната организация на политическата формация и е доказала своите качества на интелигентен и лоялен човек, който искрено иска да подобри живота на своите съграждани.

“На първо място сред приоритетите ми са изграждането на нови ясли и детски градини, както и спешен ремонт на неработещата такава в квартал “Прослав”, редовно и адекватно сметопочистване, което да не пречи на трафика в натоварените сутрешни часове както и правилно разпределение и експлоатация на контейнерите за смет.

Считам, че новоизградената пасарелка в квартал “Прослав” е в изключително лошо техническо и хигиенно състояние, това трябва веднъж завинаги да се промени, като най-удачният вариант е да се изгради нова такава и да се поддържа, спрямо всички необходими норми.

Пловдив е град, привличащ стотици хиляди туристи на годишна база, но Пловдив не е само идеалната централна градска част, нужна е политическа воля и усилия, за да имат възможност жителите на всички квартали да живеят в една чиста, красива и удобна градска среда”, коментира кандидат-кметът от “Възраждане”, Елена Грозданова.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!