Елена Грозданова ще се бори за доверието на своите съграждани за район Западен, град Пловдив 

Избраницата за кандидат за кмет на район Западен, издигнат от “Възраждане” – Елена Грозданова от дълги години заема ръководна позиция в успешна търговска фирма, в сферата на козметичния бранш.

Тя е част от основното лидерско ядро на местната организация на политическата формация и е доказала своите качества на интелигентен и лоялен човек, който искрено иска да подобри живота на своите съграждани.

“На първо място сред приоритетите ми са изграждането на нови ясли и детски градини, както и спешен ремонт на неработещата такава в квартал “Прослав”, редовно и адекватно сметопочистване, което да не пречи на трафика в натоварените сутрешни часове както и правилно разпределение и експлоатация на контейнерите за смет.

Считам, че новоизградената пасарелка в квартал “Прослав” е в изключително лошо техническо и хигиенно състояние, това трябва веднъж завинаги да се промени, като най-удачният вариант е да се изгради нова такава и да се поддържа, спрямо всички необходими норми.

Пловдив е град, привличащ стотици хиляди туристи на годишна база, но Пловдив не е само идеалната централна градска част, нужна е политическа воля и усилия, за да имат възможност жителите на всички квартали да живеят в една чиста, красива и удобна градска среда”, коментира кандидат-кметът от “Възраждане”, Елена Грозданова.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?