Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

Европейски лидери пристигат в столицата по покана на „Възраждане“

Най-голямата опозиционна партия в страната събира в София председатели и представители на европейски партии, с които споделя общи ценности

В петък от 10:30 в „Гранд Хотел Милениум“  на адрес: бул. „Витоша“ 89 В,  ще се проведе конференция „Новите лидери на Европа“. Тя се организира от „Възраждане“ и на нея ще участват представители на девет държави – България, Гърция, Молдова, Нидерландия, Словакия, Сърбия,  Унгария, Швеция, Швейцария.

На конференцията ще бъде подписана и обща декларация между всички партии, които споделят общи ценности за запазването на националните граници на страните си и на Европа и запазването на националния суверенитет.

В София днес пристигнаха  Евангелос Циомбанидис – председател на АККЕЛ (Гърция), Наталия Параска – председател на „Възраждане“ (Молдова), Ралф Декер – представител на „Форум за демокрация“ (Нидерландия)Милан Ухрик – председател на „Движение Република“ (Словакия), Горан Игич – представител на „Заветници“ (Сърбия)Янош Аргиелан – представител на „Наша родина“ (Унгария), Густав Каселстранд – председател на „Алтернатива за Швеция“ и Николас Римолди – председател  на  MASS-VOLL! (Швейцария).

 Акредитацията за журналисти, желаещи да присъстват започва в 9:30 ч. При желание за интервю с гостите, присъстващи на конференцията, с оглед на по-добрата организация, моля редакцията на медита да направи предварителна заявка на мейл: – [email protected].

Актуално

„Възраждане“ дава Манол Пейков на  Прокуратурата за финансови злоупотреби

Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

Коста Стоянов от „Възраждане“: Няма да позволим рибарския бранш да бъде унищожен

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!