Доц. д-р Румяна Иванова е кандидатът за кмет на „Възраждане“ за община Родопи

Доц. д-р Румяна Иванова е кандидатът за кмет на „Възраждане“ за община Родопи

Доц. д-р Румяна Иванова е кандидатът за кмет на „Възраждане“ за община Родопи

Доц. д-р Румяна Иванова ЗавършвТехникум по ветеринарна медицина в град Ловеч, след което и Факултет по ветеринарна медицина към Тракийския университет на град Стара Загора, защитава и докторат по Ветеринарна патология. Към настоящия момент е доцент в Аграрен университет, град Пловдив.

“Като представител на хуманна професия, винаги съм искала да подобрявам средата и качеството на живот на хората. Затова и съм готова да предложа една различна алтернатива за управление на община Родопи – управление в услуга и с грижа за хората.“, каза кандидаът за кмет от „Възраждане“ на среща с граждани.

Това е и причината фокусът ми да бъде върху решаването на практичните проблеми на общината като незадоволителното състояние на междуселските пътища – липсата на маркировка и светофарна система и лошата  пътна инфраструктура. Всяко населено място си има собствена, специфична проблематика, например водата в с.Брестовица – като качество и количество, трябва да отговаря на заложените стандарти, сега това не е така – високите части на селото са перманентно без вода.”, коментира доц. Иванова.

Тя акцентира върху важността от индивидуален подход за справяне с проблемите, например в с.Крумово, те са свързани с честите аварии, недоброто водоснабдяване и пътната инфраструктура. В с.Първенец, пък, освен честите аварии, жителите страдат и от нередовно сметоизвозване, нерегламентирани сметища, недовършени ремонти на улиците и липса на осветление.

“В с.Браниполе, също има много нередности, необходимо е доизграждане и подмяна на водоснабдителната мрежа, която не е обновена и спешно решаване на проблема с транспорта в населеното място.

„Готова съм да се справя с всички предизвикателства, защото вярвам, че и малките, и големите общини имат нужда да бъдат управлявани от хора, които наистина да работят за подобряването на качеството на живот на жителите в тях”, допълни доц. Иванова

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!