Димитър Гюрев от “Възраждане” : Инфраструктурата в Асеновград има нужда от три неща – изграждане, ремонт и поддръжка 

Димитър Гюрев от “Възраждане” : Инфраструктурата в Асеновград има нужда от три неща – изграждане, ремонт и поддръжка 

В повечето общини и населени места, инфраструктурата и нейното лошо състояние, се оказват основен проблем и Асеновград не прави изключение.

В програмата на кандидатът за кмет от “Възраждане” – Димитър Гюрев проблемите се разрешават с навременни, целенасочени и адекватни действия. Такова решение е довършването на пътната връзка между с. Мостово и Манастирски комплекс “Кръстова гора” като самостоятелен проект. Тази пътна връзка, освен че скъсява разстоянието до светата местност с 21 километра, ще окаже изключително благоприятно въздействие върху селата от така наречената ‘балканска яка’. Трябва и категорично да се преустанови практиката едни и същи фирми да печелят обществените поръчки в община Асеновград.

“Задължително е изготвянето на анализ на цялостното състояние на пътната мрежа в Общината и създаването на списък с улиците и пътищата, чийто ремонт е належащ и не търпи отлагане, както и включване в капиталовата програма на Асеновград най-належащите. Залагаме изграждане на тротоари, улици и улично осветление в новосъздадените квартали на града, също и на разглеждане на възможността за възстановяване на дейността на БКС ( Благоустройство и комунално стопанство) като общинско предприятие, което да поеме дейностите по поддръжка на градската среда. Искам да обърна и специално внимание на редовното и качествено почистване на уличните шахти и канализацията. Към момента тази дейност се извършва фиктивно и резултатите са налице – проблеми с наводнени улици при всеки по-силен дъжд”, заяви на среща с граждани, кандидатът за кмет от “Възраждане”, Димитър Гюрев.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!