Деян Николов: София може да е град с добри условия за живот, работа и отглеждане на деца

Деян Николов: София може да е град с добри условия за живот, работа и отглеждане на деца

„За да имаме справедлив разпределение на ресурсите в града ни е необходимо да постигнем децентрализция на бюджета. Ето защо в нашата предизборна програма е заложено да се увеличат правомощията на районните кметове и  ресурса, с който разполагат. Ще повишим, обаче и контрола и прозрачността по отношение на изразходване на средствата“, каза Деян Николов, кандидат за кмет на София от „Възраждане“ пред журналисти.

Той коментира още, че предвижда подобряване на здравната инфраструктура в града, с грижа за децата и внимание към детското здравеопазване. Ангажира се по време на мандата си да насочи усилия към изграждането на детска болница. В програмата му е заложено още и допълнително финансиране по общински програми за млади семейства с репродуктивни проблеми и улесняване на правилата за кандидатстване.

„Превръщането на София в град с по-добри условия за живот, работа и отглеждане на деца е основен приоритет за мен. Ще възстановя справедливостта в изразходването на ресурсите във всяка сфера. София е управлявана от почти всички парламентарно представени партии, от десни и леви кандидати, софиянци са се наслушали на обещания. Това, което им гарантирам аз е, че изход и алтернатива има и резултатът от изборите не е предрешен. Всичко зависи от софиянци и аз ги призовавам да чуят внимателно кой и какво им обещава, да погледнат предизборните програми на кандидатите и да излязат и да гласуват.“, каза още кандидатът за кмет от „Възраждане“.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!