Десислава Георгиева от “Възраждане” в ефира на “БНТ” : Пазарджик се нуждае от нови инвеститори 

Десислава Георгиева от “Възраждане” в ефира на “БНТ” : Пазарджик се нуждае от нови инвеститори 

На предизборен дебат в ефира на “БНТ”, кандидатът за кмет на община Пазарджик, издигнат от “Възраждане” – Десислава Георгиева защити основните точки и приоритети в програмата си.

Според нея, сред основните проблеми на родния ѝ град са липсата на инвестиции и прагът на заплащане, за които са алармирали множество работници в различни дружества и предприятия, друг аспект на същия  проблем е наемането на работници от други общини и области, а жителите на Пазарджик са принудени да живеят и работят в големите градове като Пловдив и София. Това е един омагьосан кръг, от който трябва да се излезе, за да се подобри живота на гражданите.

“Искаме да привлечем инвеститори, защото това е голям проблем за града ни, аз владея няколко езика и вярвам, че ще се справим. Когато предоставим по-добри условия на и инвеститорите и изградим стабилна предприемаческа среда, те ще бъдат мотивирани да останат и да развиват дейността си в Пазарджик”, заяви в ефира на “БНТ” кандидатът за кмет от “Възраждане”.

Като друг съществен проблем за Пазарджик, Георгиева посочи липсата на разделно събиране на отпадъците, което е свързано и със скорошния случай на пожар в депото преди Капитан Димитриево.

“Сега в нашата Община има контейнери за смет, в които се събира разделно, но когато мине сметоизвозващата кола, всичко пак се смесва на едно и отива на сметището, то се запалва и хората бяха обгазени и дишаха този токсичен въздух. Друг проблем е инфраструктурата, имаме план да изградим паркоместа, които да бъдат в началото на града, за да е по-чист Пазарджик и да дишаме по-качествен въздух.

Време е Пазарджик да има кандидат за кмет жена и жена да спечели изборите в гарда. Жената, която може да управлява правилно, със знания, с подход и вярвам, че ще спечелим. Бюлетината е с номер 42”, заяви кандидатът за кмет от “Възраждане” Десислава Георгиева.

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!