Десислава Георгиева от “Възраждане” в ефира на “БНТ” : Пазарджик се нуждае от нови инвеститори 

Десислава Георгиева от “Възраждане” в ефира на “БНТ” : Пазарджик се нуждае от нови инвеститори 

На предизборен дебат в ефира на “БНТ”, кандидатът за кмет на община Пазарджик, издигнат от “Възраждане” – Десислава Георгиева защити основните точки и приоритети в програмата си.

Според нея, сред основните проблеми на родния ѝ град са липсата на инвестиции и прагът на заплащане, за които са алармирали множество работници в различни дружества и предприятия, друг аспект на същия  проблем е наемането на работници от други общини и области, а жителите на Пазарджик са принудени да живеят и работят в големите градове като Пловдив и София. Това е един омагьосан кръг, от който трябва да се излезе, за да се подобри живота на гражданите.

“Искаме да привлечем инвеститори, защото това е голям проблем за града ни, аз владея няколко езика и вярвам, че ще се справим. Когато предоставим по-добри условия на и инвеститорите и изградим стабилна предприемаческа среда, те ще бъдат мотивирани да останат и да развиват дейността си в Пазарджик”, заяви в ефира на “БНТ” кандидатът за кмет от “Възраждане”.

Като друг съществен проблем за Пазарджик, Георгиева посочи липсата на разделно събиране на отпадъците, което е свързано и със скорошния случай на пожар в депото преди Капитан Димитриево.

“Сега в нашата Община има контейнери за смет, в които се събира разделно, но когато мине сметоизвозващата кола, всичко пак се смесва на едно и отива на сметището, то се запалва и хората бяха обгазени и дишаха този токсичен въздух. Друг проблем е инфраструктурата, имаме план да изградим паркоместа, които да бъдат в началото на града, за да е по-чист Пазарджик и да дишаме по-качествен въздух.

Време е Пазарджик да има кандидат за кмет жена и жена да спечели изборите в гарда. Жената, която може да управлява правилно, със знания, с подход и вярвам, че ще спечелим. Бюлетината е с номер 42”, заяви кандидатът за кмет от “Възраждане” Десислава Георгиева.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!