Десислава Георгиева от “Възраждане”: Мога да бъда много полезна на своите съграждани като спра корупцията, която цари в Пазарджик 

Кандидатът за кмет от “Възраждане” – Десислава Георгиева заяви в ефира на “БНТ”, че ще работи активно за решаването на проблемите на родния ѝ Пазарджик, защото градът и жителите му го заслужават. Като основен проблем тя посочва корупцията, която цари в града и като човек, който е бил част от “Комисията по превенция и противодействие на корупцията” в Народното събрание, счита че разполага с нужните механизми и познания, за да преустанови порочните, корупционни практики.

Съществена част от нейната програма заема идеята за провеждането на местни референдуми и допитвания до гражданите по всички въпроси с висок обществен интерес.

“Ние от “Възраждане” искаме да чуваме гласа на хората за основните и важни неща, които касаят града, ще се допитваме до тях. Има доста проблеми за разрешаване – примерът със сметоизвозването, с рушащия се мост над река Марица, бездомните животни и най-вече – корупцията.

Кметът има много важни функции, например Пазарджик е областен град и в правомощията на градоначалника е да взима отношение и решения и относно общините, които се намират на територията на съответния областен град. В този ред на мисли е много важно тясното сътрудничество между управлението в София и кметовете на общини и областни градове, извън столицата. Ние сме парламентарно представена партия и всеки един кмет от “Възраждане” ще има солидна подкрепа и на национално ниво”, коментира в ефира на “БНТ” кандидатът за кмет от “Възраждане” Десислава Георгиева.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?