Декларация на „Възраждане“: Благодарим на „ПФК Левски“, че осъдиха действията на организираната група нападнала паметника

Декларация на „Възраждане“: Благодарим на „ПФК Левски“, че осъдиха действията на организираната група нападнала паметника

Благодарим на ръководството на „ПФК Левски“, за това че подкрепят позицията на „Възраждане“ и че призовават в своя официална позиция, ако има прояви от криминален характер,  виновните да бъдат открити и да понесат своята отговорност. Ние категорично заявихме това още от самото начало.

Благодарим  на всички привърженици на „ПФК Левски”, които се разграничиха от престъпната проява на няколко криминално проявени лица, които рушат паметници и бият жени. Благодаря ви за подкрепата! Убедени  сме, че 20-30 души не изразяват мнението на привържениците на целия клуб, а мислещите хора осъдиха действията на агресивните извършили, сред които има криминално проявени.

За пореден път ще припомним, че „запалянковците“, нападнали жените на паметника, са били въоръжени с боксове и ножове, имало е призиви да запалят палатките с хората в тях. Те са дошли, за да бият и убиват. Щом правят това през нощта, въпрос на време е да започнат да го правят и през деня. Липсата на адекватна полицейска намеса показва, че правителството поощрява тези престъпни действия. Липса на осъдителна реакция от формация като ПП- ДБ, Български хелзински комитет (БХК) и други, които на думи се обявяват против насилието над жени, е показателно за двойните стандарти на така наречената „демократична общност“. Оказа се, че опити за побой и убийство над жени, привърженички на „Възраждане“, не е проблем за така наречените „демократи“.

Благодарим и на тези  привърженици на „ПФК  Левски“, които вчера  благодариха лично за подкрепата, която  „Възраждане“ изрази за битите и арестувани запалянковци на отбора при гостуването му на македонския „Шкупи“ в Скопие преди няколко седмици.

Тогава народните представители на „Възраждане“ накарахме Министерство на външните работи (МВнР) да се активизира веднага, макар че, за съжаление, отново със закъснение от страна на нашите власти. Подкрепяме всеки наш сънародник, изпаднал в беда, независимо от неговите пристрастия, но и осъждаме всеки, извършващ престъпление, независимо от неговите пристрастия. В наше лице всички български граждани имат защитници в българския Парламент, а много скоро, когато „Възраждане“ получи доверието на българските граждани и започне да ръководи страната ни, и в Министерски съвет.

„Възраждане“ не се влияе от нищо, освен от законите, справедливостта и правдата. Смятаме всеки българин за национална ценност и ще се борим за правата му където и по света да е, независимо от  партийна, отборна  или каквато и да била принадлежност.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!