Групата на „Възраждане“ в СОС ще приеме поканата за разговор, след като бъде възстановен Паметникът на Съветската армия

Позиция на „Възраждане“

Групата на „Възраждане“ в Столичния общински съвет е получила покана за среща-разговор за консултации между партиите в СОС и кмета на София,  по инициатива на общински съветници от друга група.

Общинските съветници на политическата организация ще приемат поканата за разговор при изпълнението на едно задължително условие. „Възраждане“ ще седне на масата за разговори само и единствено когато бъде възстановен Паметникът на Съветската армия,  което ще символизира и възстановяване на законността и реда в София.

Групата на „Възраждане“ припомня, че както в Народното събрание, така и в Столичния общински съвет ще води разговори единствено и само за политика по важни за софиянци въпроси. Ако общинските съветници, поели ролята на посредници, могат да гарантират разрешаването на кризата, създала се от липсата на законност в столицата, и да дадат сигурен знак за това с възстановяването на Паметника на Съветската армия, който символизира победата над фашизма, групата на „Възраждане“ ще седне на масата за разговори.

Актуално

“Възраждане” – Лом : Проблемите на хората с увреждания са системно неглижирани от местната власт 

В Монтана ще има нова детска площадка и облагородени подлези, по предложение на “Възраждане” 

Даниел Петров: Гражданите на Беларус знаят, че техният глас е важен и масово гласуват