Георги Георгиев, кандидат кмет на Хасково: Ще реализирам дългоочакваният проект за водния цикъл За 8 години ГЕРБ асфалтираха 8 километра, това не трябва да се допуска повече

Георги Георгиев, кандидат кмет на Хасково: Ще реализирам дългоочакваният проект за водния цикъл За 8 години ГЕРБ асфалтираха 8 километра, това не трябва да се допуска повече

„Има няколко важни проблема в нашия град, които управлението на ГЕРБ-ДПС в продължение на 8 дълги години пренебрегват. Можем да превърнем Хасково в модерен европейски град, а не да изглежда като изостанало селище с намаляващо население.“ – каза кандидатът за кмет Георги Георгиев на среща с граждани. 

Като гражданин на Хасково, той твърди, че за последните 8 години са асфалтирани приблизително 8 километра улици, а в града има нужда да се положи  поне 40 км. нов асфалт. Освен това основните булеварди са в лошо състояние, а малките улички в кварталите са тотално занемарени. 

„Има улици в града ни, които не са поддържани повече от 20г. Наскоро беше подменена настилката на един от основните булеварди „Г.С.Раковски“, но някой видя ли да сменят тръбата за питейна вода? Ремонтите се правят на парче. В повечето случаи спешно преди избори и естествено некачествено.“, коментира Георги Георгиев.

Според него положението вече е толкова отчайващо, че жителите на града са започнали да дават за пример по-малки общински градове, че изглеждат по-добре в сравнение с Хасково. 

„Нищо не се прави и за подмяна на водопроводната мрежа, която допринася за влошаването на качеството на питейната вода в града, която и без друго е негодна. Още в първия си мандат през далечната 2015 г. ГЕРБ обещаваха на гражданите на общината, че ще реализират така дългоочаквания проект за водния цикъл, но естествено нищо от това, което казваха не се оказа истина и всички все още използват негодна и некачествена вода.“, съобщи кандидатът за кмет на „Възраждане“. 

Георги Георгиев съобщи пред гражданите, че за реализацията на тези идеи има средства в общината, но те се използват неефективно. 

„Ако ние от „Възраждане“ управляваме общината, ще прекратим схемите, които се извършват в момента чрез обръчите от фирми на ГЕРБ и ДПС, които източват средствата, чрез неефективни и скъпо струващи проекти. За справка, всички граждани на града могат да се разходят из новия парк в града и да се замислят, дали според тях струва около 9 милиона? Защото без допълнителните дейност това е цената за неговото построяване!“, допълни Георгиев.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!