Георги Георгиев: В Европарламента ще се борим да запазим лева, време е да сложим край на диктатурата в България

Георги Георгиев: В Европарламента ще се борим да запазим лева, време е да сложим край на диктатурата в България

„“Възраждане“ няма намерение да се съобразява с нарежданията на институции, подвластни на чужди агенти. Призоваваме всички български граждани да последват нашия пример и да спрат да изпълняват разпорежданията на антинародната агентура.“, написа народният представител Георги Георгиев в социалната мрежа фейсбук.

Публикацията му е продиктувана от факта, че в петък Конституционният съд погази не само демокрацията, но и самата Конституция – основния закон на страната, както и правото на 604 000 български граждани на избор и глас.

„След извършеното закононарушение, от страна на Конституционния съд и Народното събрание, всяка една държавна институция, контролирана от управляващите в момента, представлява само и единствено себе си, а не българския народ. „Възраждане“ има партньори в Европейския съюз, преди да е станала част от Европейския парламент. Имаме и политическо решение на ситуацията. Очевидно, че за пореден път разрешението ще дойде, вследствие на добре водената от нас външна политика.“, написа още той.

След изборите на 9 юни евродепутатите от „Възраждане“ ще внесат петицията в Европейския парламент.

„Имаме подкрепата на нашите партньори, с които споделяме общи цели за запазване на националните ни валути и традиционните ни ценности. Време е да сложим край на диктатурата в България!“, допълни Георгиев.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!