В Сапарева баня се състоя среща на гражданите с кандидатите за кмет и общински съветници от “Възраждане” 

В Сапарева баня се състоя среща на гражданите с кандидатите за кмет и общински съветници от “Възраждане” 

В Сапарева баня се състоя среща на местните жители с кандидатите за кмет на Общината и общинските съветници, издигнати от “Възраждане”. На нея бяха  изложени  вижданията и приоритетите, върху които ще работят, ако им бъде гласувано доверие на местните избори.

Госпожа Ангелина Станоева – кандидатът за кмет на Общината ще работи за запазване на детските градини и училища, които продължават да бъдат закривани с усилени темпове. Според  Станоева трябва да се наблегне и на подобряване на местната инфраструктура, за да бъдат условията по-добри както за сапаревци, така и за туристите и гостите на общината. Освен това тя посочи и като належащ проблема с бездомните кучета в Общината.

Людмил Коляндов, трети в листата на “Възраждане”, посочи , че ще работи върху подобряване условията за спорт и най-вече за създаване на условия за такъв сред децата, както и връщане на позициите на футбола в общината.

Асен Панков, най-младият в листата иска да създаде условия и инфраструктура за  пазарен ден, който да стимулира местните производители, а също ще работи върху идеята за разделно рециклиране и справяне на проблема с незаконните сметища.

Андрей Атанасов, четвърти в листата за общински съветници посочи, че неговите приоритети ще са свързани с развитието на туристическия бранш в областта, както и за генерално подобряване на условията за живот в общината.

Оля Коляндова пък заяви, че иска да наблегне върху създаването на работни места сред групата на трайно безработните, както и, че ще даде приоритет върху образованието, бидейки учителка през целия си съзнателен живот.

Всички единодушно се обединиха върху идеята, че трябва да се работи върху по-прозрачно управление на общинския бюджет, открита политика на търговете, обществените поръчки и обратна връзка с гражданите на общината.

 

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Деян Николов: Сглобката  продават позиции в общинските дружества, купуват общински съветници, ДАНС и Прокуратурата трябва да се самосезират

Костадин Костадинов: България вече е фактор – в Европарламента се формира нова група, а „Възраждане“ е инициатор

Георги Георгиев: Ще осигурим навременна и адекватна помощ на хората с увреждания с нови изменения в закона

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!