“Възраждане“ учреди структура в Сунгурларе

“Възраждане“ учреди структура в Сунгурларе

Сунгурларе е поредната българска община, в която „Възраждане“ учреди своя структура. 25 души сложиха своите подписи под учредителния протокол на първото си събрание снощи, в което участва председателят д-р Костадин Костадинов. 

„Щом сте част от „Възраждане“, вие ставате част от едно голяма общност, която се подкрепя взаимно. Вашите предложения за развитието на Сунгурларе вече стават предложения на „Възраждане“ и ще работим за решаването им на местно и на национално ниво“, посочи Костадинов. 

Той призова хората да не се страхуват, въпреки че живеем в държава на мутри, някои от които вече са бизнесмени, депутати и управляващи. 

Единодушно, за председател беше избран Живко Йорданов. Той е роден и живее в Сунгурларе. Завършил е „Педагогика“ и „Психология“ в СУ „Св. Климент Охридски“, учил е в колеж в Англия. Работи като мениджър в хотелиерския бизнес. Отново единодушно, за негов заместник бе избран Антон Христов, а за секретар – Яна Щерева. 

Местните жители задаваха въпроси на Костадин Костадинов свързани с демографската криза, политическата обстановка и нуждата от предсрочни избори и борбата на „Възраждане“.

„Първата ни работа сега е свързана с евроизборите. Ние трябва да сме втора, а защо не и първа политическа сила“, подчерта д-р Костадинов. 

На учредяването на структурата присъстваха още народният представител Борис Аладжов и общинските съветници от Бургас Александър Койчев и Мариян Иванов.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!