Възраждане Сливен посети ВиК Сливен, за да попита какво се случва с проекта за Водния цикъл

Възраждане Сливен посети ВиК Сливен, за да попита какво се случва с проекта за Водния цикъл

Климент Шопов – народен представител на „Възраждане“ избран от Сливен, Динко Ганчев – областен ръководител, Неделчо Великов – зам.-председател на общинската структура в Сливен, Филип Кънев – член на „Възраждане“ в Сливен, посетиха ВиК – Сливен, за да зададат въпросите на гражданите.

Климент Шопов попита кога смятат да приключат с асфалтирането на улиците в града, които са останали без асфалтово покритие и кога ще бъде изпълнен проектът, защо не се полагат временно тръби, байпасове, които да предоставят вода на домакинствата, когато  е прекъснато водоподаването поради изпълнението на проекта?

Присъстващите на срещата и отговорни за положението, в което са поставени всички граждани на Сливен – без вода и с разкопани улици, не само не отговориха на въпросите на гражданите, но и напуснаха срещата. Управителят на една от строителните фирми  Йордан Йорданов  – „Нивел Строй“ ЕООД, прояви агресия срещу оператора, който искаше в реално време да предостави на гражданите възможност да чуят дългоочакваните отговори. 

Климент Шопов и представителите на „Възраждане“ изчакаха управителя на ВиК, за да зададат въпросите на гражданите към него. 

В Сливен ВиК е изправена пред вероятност проектът да бъде фазиран, защото същият  не се извършва навреме. На срещата присъстваха всички строителни фирми, които се очаква да вземат общо над 133 млн. лв. за работа, която реално не изпълняват качествено и навременно. Освен това съветват народния представител Климент Шопов да си зададе въпросите към тях писмено. Парите, с които се реализира този проект, са пари на данъкоплатците, а народният представител представлява данъкоплатците и може да задава въпроси и да изисква отговори от фирмите, на които тези данъкоплатци плащат.

 

Какво каза управителят на ВиК – Сливен, който единствен застана и отговори на въпросите, вижте тук: https://www.facebook.com/vazrazhdane.sliven/videos/536822865123266

„Възраждане“ ще продължи да търси информация относно реализирането на проекта за Водния цикъл на Сливен и ще настоява, ако има нарушители, да бъдат установени и да поемат отговорност за положението, в което поставят сливналии.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!