“Възраждане” представи кандидатите си за община Пазарджик пред жителите на Црънча 

“Възраждане” представи кандидатите си за община Пазарджик пред жителите на Црънча 

С народни песни, автентични носии и български фолклор бяха представени кандидатите на “Възраждане” за община Пазарджик – Десислава Георгиева и Петър  Янкулов – кандидат за община Црънча.

Народният представител – Стоян Таслаков заяви безапелационната си подкрепа за Георгиева и Янкулов и сподели, че ако някой може да възроди общините, то това са те.

“Приятно ми е да съм пак у дома, много от вас знаят, че моят дядо Найден е точно от Црънча и винаги се чувствам добре дошъл тук. Искам да благодаря, че уважихте нашето събитие и залата е пълна и благодаря, че на последните избори, голяма част от вас гласуваха за “Възраждане”. Знаете, че съм активен по много местни теми, искам институциите да си вършат работата, защото искам всички жители на областта да живеят добре” заяви пред жителите на Црънча, Стоян Таслаков от “Възраждане”.

Той добави, че кандидатите за кметове на “Възраждане”, които спечелят местния вот, ще имат пълната подкрепа на парламентарната група на политиката организация.

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!