„Възраждане“ организира протест против американската окупация, маскирана като българско правителство 

Утре (10.06.2023 г.) в 12:00 ч. пред Народното събрание ще се проведе протест против американската окупация, маскирана като българско правителство. 

След като ПП – ДБ се прегърнаха с ГЕРБ – СДС и ДПС и съставиха правителство, което обслужва чужди интереси – тези на американците, ние излизаме на протест, защото не признаваме това правителство. 

Седемдесет процента (14 на брой) от министрите в кабинета Денков – Габриел са свързани със САЩ, от тях пет са директни получатели на грантове от фондация „Америка за България“, т.е те са директно финансирани от чуждата фондация.
Призоваваме всеки свободен българин да излезе утре – 10.06.2023 г. в 12:00 ч. пред Народното събрание, за да покажем, че не сме съгласни България да се управлява от чужди държави.

Протестът ще се излъча и онлайн от страницата на “Възраждане“ в социалната мрежа Фейсбук: https://www.facebook.com/vazrazhdane.bg

 

Актуално

Костадин Костадинов: Унизително и срамно е ДПС да управлява държавата

Кандидат-кметът за град Пазарджик – Десислава Георгиева откри предизборната кампания, като посети две емблематични за Пазарджик места 

Кандидат-кметът на “Възраждане” за Велинград – Иван Маринов откри кампанията с църковен водосвет