„Възраждане“ няма да допусне преместването на Паметника на Съветската армия

„Възраждане“ няма да допусне преместването на Паметника на Съветската армия

„Възраждане“ няма да допусне преместването на Паметника на Съветската армия

Смяната на собствеността на Паметника на Съветската армия създава предпоставка за неговото преместване. Всеизвестен факт е, че темата с паметника разединява българското общество и е една от най-силните разделителни линии между, от една страна,  нашите сънародници, които държат да пазим и помним историческото си минало, и от друга страна – нашите сънародници, които са използвани от политиците на посолството, инсталирани в българския парламент, за да унищожат всички следи от българската история и да ни обезличат като нация.

С това за пореден път Посолството опитва да създаде конфликт в българското общество и да предизвика гражданска война, която всички знаем, че няма морални задръжки и е жестока. Последователно и упорито отвъдокеанските господари на нашето марионетно правителство чрез неговите представители ни водят по украинския сценарий.
Осен това  премахването на Паметника на Съветската армия нарушава спогодба между България и Руската Федерация, според която държавите с обща история поемат ангажимент една към друга да опазват паметниците си. Опасността Това посегателство над Паметника на Съветската армия да затвърди решението на  Руската Федерация да обяви България за вражеска държава е огромна.
Всички български граждани, които искат да запазим историята си и нашето историческо минало, могат да се свържат с нас от „Възраждане“, за да организираме съвместни дежурства за опазване на паметника и предотвратяване на неговото демонтиране.
За да не осъществим плана на Посолството да ни вкара в гражданска война, се обръщаме към всички наши сънародници да не влизат в сблъсъци и  конфликти с други наши сънародници, които са  повлияни от фашистко-американската пропаганда и са за преместването на паметника.

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!