Възраждане настоява за промяна в общинска наредба заради ЛГБТ пропаганда

Възраждане настоява за промяна в общинска наредба заради ЛГБТ пропаганда

Възраждане настоява за промяна в Наредбата за поставяне на рекламни билбордове на територията на община Стара Загора. Причината е табло с реклама на еднополовите бракове, поставено до СУ „Васил Левски“, се казва в съобщение на партията до медиите.

Според Възраждане тази пропаганда е скандална и не може да продължава.

„Не можем да позволим нещо подобно. Конституционният съд категорично отхвърли Инстанбулската конвенция. Православната църква също. Бракът според българската конституция е между мъж и жена, и никой няма право да обърква децата ни и да травмира крехката детска психика“, категорични са общинските съветници от Възраждане.

Те са на мнение, че за да се борим с демографската криза, първо трябва да възвърнем ценностите си.

Разполагането на рекламно-информационни елементи, пропагандиращи нетрадиционна сексуална ориентация, особено в непосредствена близост до учебни заведения, задълбочава кризата в образованието и възпитанието на подрастващите. С неутвърдената си и неразвита психика децата са най-податливи на такъв тип пропаганда поради невъзможността да изграждат самостоятелна и обективна преценка за себе си. Именно за това са изключително притеснителни засилващите се тенденции сред българското общество, в които приемането на хомосексуалните действия са нещо нормално и дори естествено. Вследствие на това моралният упадък сред младежта се увеличава, е записано в мотивите.

През годините са подавани доста сигнали, но до този момент Наредбата не е променена. Възраждане очаква подкрепа и от останалите партии в Общинския съвет. В понеделник сутринта групата ще внесе предложение за изменение на Наредбата.

 

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!