„Възраждане“: Намерението на САЩ за изграждането на многонационален дивизионен щаб означава окупация на България

„Възраждане“: Намерението на САЩ за изграждането на многонационален дивизионен щаб означава окупация на България

„Възраждане“ и 358 000 българи, които ни гласуваха доверие, се противопоставяме на въвличането на страната ни във война.

Българската държава, представлявана от марионетен американски кабинет, е предложила на НАТО създаването на наша територия на многонационален дивизионен щаб.

Правителството на сглобката, създадена от Посолството, има намерение да базира този многонационален дивизионен щаб във войсковите райони Кабиле и Безмер.

Създаването на многонационален щаб означава постоянно базиране на чужди войски, които по своето същество са окупационни на територията на България.

Очевидно това, за което „Възраждане“ предупреждава,  вече се сбъдва и САЩ започва да показва на света, че ни окупира, криейки се зад НАТО. Намеренията им за нашата територия са явни – да  въвлече страната ни във военния конфликт в Украйна. Това ще доведе до катастрофални последици за страната ни и за българските граждани.

Базирането на този щаб до град Ямбол при евентуално въвличане на страната ни в реални военни действия ще превърне града и околните населени места в мишена на противника на САЩ.

„Възраждане“ и 358 000 българи ще се противопоставим с всички законни средства на това намерение на сглобката на посолството, наречена българско правителство.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!