“Възраждане” – Кюстендил номинира Мира Миркова за евродепутат

“Възраждане” – Кюстендил номинира Мира Миркова за евродепутат

На пресконференция днес, народният представител Димчо Димчев и общинският съветник от Общински съвет – Кюстендил – Цветомира Маринова представиха кандидатурата на Мира Миркова за евродепутат. Тя е излъчена от местните  структури на политическата организация в Кюстендил.

 При избора на кандидатите сме се водили от няколко основни характеристика и качества – нашите евродепутати трябва да обичат България, да бъдат честни, почтени и работливи и да притежават нужния ценз и квалификация, за да могат да се справят с ежедневните предизвикателства на международната политическа сцена”, заяви на пресконференция пред журналисти, народният представител, избран от 10 МИР Кюстендил – Димчо Димчев.

Той допълни, че е важно депутатите на “Възраждане” в Европейския парламент да бъдат способни хора, умеещи да защитават принципи и да имат нужните качества, за да изградят отново една християнска и консервативна Европа – Европа на нациите.

“Изхождайки от всичко това, проведохме редица събрания на общинската организация и стигнахме единодушно до номинацията на Мира Миркова за евроизборите. Тя завършва висшето си образование в Испания, със специалност “Криминолог – експерт по интегрална сигурност”, като допълнителни квалификации,  специализира в сферата на стратегическото корпоративно развитие, криминалната психология, профайлинг и невербална комуникации, както и на корпоративния и политически шпионаж. Говори отлично испански, каталунски и английски. Тя е родолюбец и човек, умеещ да отстоява интересите и каузите си”, допълни председателят на “Възраждане” – Кюстендил, Цветомира Маринова.

“Въпреки че дълги години живях в Испания се върнах в България, защото съм заклет родолюбец, върнаха ме корените ми. Аз си представям депутатите ни в Европейския парламент, най-вече като хора, които са родолюбци, като хора, които ще бъдат гласа на България на европейската сцена. Тези хора трябва да обичат страната ни, да опазват интересите на България и да отстояват позицията на България в Европейския съюз като партньор, в истинския смисъл на думата, а не като обслужващ персонал. Като човек, който обича страната си, каузата България е моя лична кауза и съм готова да я защитавам с всички сили и умения, с които разполагам. Ще отстоявам позициите на “Възраждане”, които са и позициите на България”. заяви на пресконференция пред журналисти Мира Миркова.

Актуално

„Възраждане“ представи листата си за Бургас за парламентарните избори

„Възраждане“ на Костадинов се срещна с част от екипа на Тръмп в САЩ

Структурите на “Възраждане” – Великобритания направиха филм за Априлското въстание

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!