“Възраждане” – Кюстендил номинира Мира Миркова за евродепутат

“Възраждане” – Кюстендил номинира Мира Миркова за евродепутат

На пресконференция днес, народният представител Димчо Димчев и общинският съветник от Общински съвет – Кюстендил – Цветомира Маринова представиха кандидатурата на Мира Миркова за евродепутат. Тя е излъчена от местните  структури на политическата организация в Кюстендил.

 При избора на кандидатите сме се водили от няколко основни характеристика и качества – нашите евродепутати трябва да обичат България, да бъдат честни, почтени и работливи и да притежават нужния ценз и квалификация, за да могат да се справят с ежедневните предизвикателства на международната политическа сцена”, заяви на пресконференция пред журналисти, народният представител, избран от 10 МИР Кюстендил – Димчо Димчев.

Той допълни, че е важно депутатите на “Възраждане” в Европейския парламент да бъдат способни хора, умеещи да защитават принципи и да имат нужните качества, за да изградят отново една християнска и консервативна Европа – Европа на нациите.

“Изхождайки от всичко това, проведохме редица събрания на общинската организация и стигнахме единодушно до номинацията на Мира Миркова за евроизборите. Тя завършва висшето си образование в Испания, със специалност “Криминолог – експерт по интегрална сигурност”, като допълнителни квалификации,  специализира в сферата на стратегическото корпоративно развитие, криминалната психология, профайлинг и невербална комуникации, както и на корпоративния и политически шпионаж. Говори отлично испански, каталунски и английски. Тя е родолюбец и човек, умеещ да отстоява интересите и каузите си”, допълни председателят на “Възраждане” – Кюстендил, Цветомира Маринова.

“Въпреки че дълги години живях в Испания се върнах в България, защото съм заклет родолюбец, върнаха ме корените ми. Аз си представям депутатите ни в Европейския парламент, най-вече като хора, които са родолюбци, като хора, които ще бъдат гласа на България на европейската сцена. Тези хора трябва да обичат страната ни, да опазват интересите на България и да отстояват позицията на България в Европейския съюз като партньор, в истинския смисъл на думата, а не като обслужващ персонал. Като човек, който обича страната си, каузата България е моя лична кауза и съм готова да я защитавам с всички сили и умения, с които разполагам. Ще отстоявам позициите на “Възраждане”, които са и позициите на България”. заяви на пресконференция пред журналисти Мира Миркова.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!