„Възраждане“: Защо общината не казва кога ще започнат ремонтните дейности на СК Локомотив?

„Възраждане“: Защо общината не казва кога ще започнат ремонтните дейности на СК Локомотив?

Днес зам.-кметът на община Варна Павел Попов шумно обяви, че имало осигурени средства за ремонт на спортен комплекс „Локомотив“. Той обаче услужливо не спомена, кога ще започнат реалните ремонтни дейности на залите. Това се казва в позиция на групата на общинските съветници от „Възраждане“ в Общинския съвет във Варна.

 Зам. Кметът Павел Попов така и не отговори на по-важния въпрос, който е: Кога ще започнат и ще бъдат извършени спешните ремонти на залите от СК „Локомотив“?

Според изявлението му в зала „Пленарна“ става ясно, че финансиране е осигурено, но нищо повече. Варненци са се наслушали на подобни шумни обещания, години наред, но и са свикнали те да не се реализират от местната власт.

 Общинските съветници от „Възраждане“ настояваме да знаем, в какъв срок ще започнат и ще бъдат изпълнени ремонтните дейности?

 „В момента ремонтните дейности са едно добро пожелание. Развитието на спортната инфраструктура в морския град е нещо от което градът има огромна нужда. Силно се надяваме да не продължаваме да сме свидетели на още 12 години обещания и видно продължение линията на ГЕРБ!“, допълват общинските съветници от групата на „Възраждане“. Те допълват, че в момента децата на Варна тренират в опасни условия и вредна за здравето им среда.

 „Родителите продължават да задават въпроси, кога общината ще вземе мерки и ще обезопаси залите. Щом зам. кметът Попов не може да даде ясен срок, спешните ремонти са наложителни“, пише още в изявлението на „Възраждане“.  Припомняме, че „Възраждане“ внесе предложение до Общинския съвет във Варна  за спешни ремонти на стойност 3 млн. лв.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!