“Възраждане – Вълчедръм” : Необходима е спешна подмяна на водопреносната мрежа в село Разград

“Възраждане – Вълчедръм” : Необходима е спешна подмяна на водопреносната мрежа в село Разград

Общинската структура на “Възраждане” във Вълчедръм, чрез своя председател Мария Манина внесе писмено искане до Общината за вземане на спешни мерки за подмяна на остарялата водопроводна мрежа на село Разград,  община Вълчедръм, както и за постоянен контрол върху качеството на питейната вода към днешна дата и след приключване на евентуална подмяна водопроводната мрежа. Причината за това искане, внесено в деловодството на Община Вълчедръм с вх.No.РД-02-06-1367/23.11.2023г. са получените множеството жалби и оплаквания до общинската структура на “Възраждане” от жителите на село Разград за наличието на остаряла водопроводна мрежа в селото, спиране водата на битови абонати поради честите аварии, а в случаите когато няма аварии и имат вода, то тя е замърсена и негодна нито за пиене, нито за друга употреба. Това положение е от много години и местното водоснабдително дружество не е направило нищо за неговото подобрение, както и общинските органи.

Във връзка с гореизложеното структурата на “Възраждане” приканва кмета на Община Вълчедръм за вземането на незабавни мерки по този проблем с водата в село Разград. Жителите на Общината разчитат на нашата подкрепа за разрешаване на така наболелия им проблем. Затова от общинската структура на “Възраждане” ще проследим в детайли как и кога той ще бъде разрешени при продължаващо бездействие от страна на местната власт ще потърсим помощ и от държавните органи чрез парламентарната група на “Възраждане” в Народното събрание.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!