„Възраждане“ – Варна с предлага сесиите на ОбС да се провеждат всеки месец

„Възраждане“ – Варна с предлага сесиите на ОбС да се провеждат всеки месец

„Възраждане“ – Варна с предлага сесиите на ОбС да се провеждат всеки месец

Групата на общинските съветници от „Възраждане“ в Общинския съвет във Варна предлагат промяна на правилника за работа на съвета. Това съобщи председателят на групата на съветниците в местния парламент Георги Георгиев. Той посочи, че на 17-ти ноември ще бъде предложена промяна в Правилника за работа на Общински съвет Варна, с която сесиите на общинския съвет да бъдат задължително провеждани всеки последен четвъртък на месеца.

„През предния мандат сесиите се свикваха на 2-3 месеца, което сериозно затрудняваше работата на съветниците, а така също и бавеше във времето взимането на важни за Варна решения.  Подобно нещо не се случвало в нито една българска община. Практиката навсякъде е сесиите да са поне веднъж месечно. Силно се надявам, че това предложение на „Възраждане“ ще бъде прието и от останалите политически формации в  Общинския съвет   и най-накрая ще видим един работещ съвет, който да взима бързи и градивни решения за развитието на града“, категоричен е Георги Георгиев.

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!