„Възраждане-Варна“ няма да допусне унищожаването на парка в Младост

„Възраждане-Варна“ няма да допусне унищожаването на парка в Младост

Коста Стоянов и Костадин Костадинов са провели среща с областния управител на Варна с искане да отмени решението на общинския съвет
Коста Стоянов – кандидат за кмет на „Възраждане“ във Варна, Юлиян Губатов – общински съветник и Светослав Йорданов – член на структурата на „Възраждане“ във Варна, категорично заявиха в клип в социалната мрежа Фейсбук, че няма да позволят застрояването на парка в Младост.

Припомняме, че на сесия на общински съвет във Варна беше взето решение зелената площ да бъде застроена. Това е пространство, което гражданите на кв. Младост сами са облагородили и превърнали в парк. Те сами го поддържат като такъв и единственото, което искат от общината е да не го застроява.

На последната сесия на общинския съвет във Варна беше взето решение да се застрои зелената площ, въпреки че гражданите не желаят това. Общинските съветници на „Възраждане“ са до гражданите от първия ден, в който те започнаха да се борят срещу институциите за запазване на парка. Присъстваха на организираните от тях протести, защитаваха парка на сесиите на общински съвет , гласуваха против застрояването му, дадоха пресконференция, на която категорично заявиха, че ще защитават парка с всички законови средства.
Във видеото публикувано днес от „Възраждане“ Коста Стоянов съобщава, че от политическата организация са провели вече среща – разговор с областния управител и са поискали от него да спре решението на общински съвет и да запази парка.

Какво още казаха представителите на „Възраждане “ по темата може да видите тук: – https://www.facebook.com/vazrazhdanevarna1/videos/831217148495181

Актуално

„Възраждане“ представи листата си за Бургас за парламентарните избори

„Възраждане“ на Костадинов се срещна с част от екипа на Тръмп в САЩ

Структурите на “Възраждане” – Великобритания направиха филм за Априлското въстание

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!