„Възраждане“ блокира три гранични контролно – пропусквателни пункта – Лесово, Йовково и Русе

„Възраждане“ блокира три гранични контролно – пропусквателни пункта – Лесово, Йовково и Русе

В четвъртък  2000 българи на площада, пред Конституционния съд се бореха за правото си да бъдат питани и защитаваха Референдума за запазване на българския лев.
След като Народното събрание погази закона и отхвърли Референдума за Запазване на българкия лев,  организиран от Инициативен комитет и подкрепен от „Възраждане“ и Конституционния съд погази Конституцията.

Правото на глас на 604 000 българи беше отнето, а демокрацията унищожена.

Отказът от национална валута е отказ от национален суверенитет.  Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин.

Загубим ли предприятията от Маришкия басейн, губим енергийния ни суверенитет. Без енергетика, няма икономика.  Бавно и последователно унищожават и ядрената ни енергетика. Демонтирани и нарязаха за скрап бяха 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, продадоха реакторите на АЕЦ Белене

Липсата на земя води до липса на храна. Изграждането на фотоволтаици на плодородната българска земя я унищожава. Хиляди регулации убиват бавно земеделието. Застрашен е хранителният суверенитет на България – народът няма гаранция за прехраната си.

Изграждането на ветрогенератори в морето ще прогони рибата, ще убие рибарския отрасъл и ще доунищожи окончателно туризма.

Превръщат ни в територия, която ще населят с мигранти. Подготвят ни за буфер между Африка и Азия и западния свят.

Вече 30 години те управляват и  унищожават България и само ние можем да ги спрем.

Днес „Възраждане“ ще протестира и от 10:30 ч. ще блокираме в знак на протест три гранични пункта – ГКПП Лесово, ГКПП Йовково и ГКПП Русе.

Нека всеки български гражданин, който иска да живеем в свободна страна, да се присъедини към нас. Гласът на българите ще бъде чут!

Актуално

Георги Хрисимиров

Костадин Костадинов от „Възраждане“: Ние, българите, заслужаваме честно, достойно и ефективно управление

„Възраждане“ ще подкрепи само правителство с мандат на Възраждане

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!