Владимир Топалов от “Възраждане” : Кандидатирах се за кмет за да възродя общината 

Владимир Топалов от “Възраждане” : Кандидатирах се за кмет за да възродя общината 

Владимир Топалов е изборът на “Възраждане” за кандидат-кмет за община Хисаря, той завършва висшето си образование в Шуменски университет “Епископ Константин Преславски”, със специалност “Туризъм”, като повече от десет години се развива, именно в туристическата сфера, към настоящия момент е предприемач със собствен бизнес и доброволец-пожарникар към доброволното формирование в община Хисаря.

“Смятам, че имам нужните умения да ръководя община Хисаря през следващите четири години. В предстоящият мандат, заедно с много труд и постоянство трябва да докажем, че освен да съхраним местните традиции и културно-историческо наследство на Общината, имаме възможността да изградим съвременния ѝ облик и да я превърнем в модерна българска Община.

Сред основните ми приоритети за развитие на Общината и областта са : подобряване на градския и междуградския транспорт, подобряване на управлението на битовите отпадъци и сметоизвозването в Общината, възстановяване на детската и млечна кухня за детските градини, възстановяване на уличното осветление във всички населени места.

Ще работя и за оптимизиране на работата на общинските служители и подобряване на достъпа на гражданите до електронни услуги, модернизиране и подобряване на инфраструктурата, образованието, социалните услуги, здравеопазването, спорта, грижата за човека в цялата община, както и тясно сътрудничество и работа с младежкия общински съвет и дейностите на доброволците от МК “Иноватор” и цялостно развитие на доброволческите инициативи в общината, създаване на условия за качествен културен туризъм и възстановяване на градския минерален басейн”, коментира кандидатът за кмет от “Възраждане”.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!