Васил Пейков от “Възраждане” : Кандидатирам се за кмет на община Марица, защото мога да подобря живота на жителите ѝ

Васил Пейков от “Възраждане” : Кандидатирам се за кмет на община Марица, защото мога да подобря живота на жителите ѝ

“Няма аналог в света за народ, който да се е съхранил и оцелял след всички културни, исторически и геополитичекси катаклизми, които сме преживели ние, българите. Сред причините за запазването на българския дух и вяра през вековете са, именно културата, фолклорът и традициите ни.

Затова в програмата си залагам организацията на възможно най-много културни и фолклорни мероприятия, които да показват красотата на българските носии, традиции и обичаи. Искам да обърна специално внимание на образованието и културните инициативи, които да спомогнат за изграждането на чувство на гордост и непримирим  дух в обществото, както и създаването на проект за училище на деца със специални нужди. Други основни проблеми на община Марица са недостатъчно добрата грижа за лица в неравностойно положение и преодоляването на дефицитите в ежедневието им. Необходимо е да се намерят източници за финансиране за социално подпомагане на всички нуждаещи се, защото въпреки че селата в общината са жизнени, има много хора в неравностойно положение.

Пътната инфраструктура също има нужда от спешен ремонт и подобряване, особено в някои критични участъци”, коментира на среща с граждани кандидатът за кмет от “Възраждане” Васил Пейков.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината,

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!