Бланка за събиране на подписи за провеждане на референдум лев/ евро 2023

Бланка за събиране на подписи за провеждане на референдум лев/ евро 2023

ИЗТЕГЛИ БЛАНКАТА ТУК


Ето как можете да се включите и да подкрепите кампанията:

1. Изтеглете формуляра за събиране на подписи от нашия уебсайт или Facebook страница.

2. Разпечатайте формуляра и започнете да събирате подписи от лица, които подкрепят референдума и имат избирателни права (имат навършени 18 години и са български граждани).

3. Уверете се, че всеки ред с вписани данни включва трите имена, ЕГН и пълния адрес на лицето по лична карта, включително етаж и номер на апартамент, написани четливо и правилно. Всеки човек трябва собственоръчно да изпише данните си и да се подпише, като изключения се правят само за хора с физически увреждания и се записва в поле „забележка“, че лицето е получило помощ при попълване със следния кратък текст „чужда помощ при попълване“.

4. Не номерирайте подписите и страниците. Тази дейност ще се извърши от нас при финалното оформяне на всички събрани подписи.

5. След като съберете достатъчен брой подписи, изпратете формуляра на адрес гр. София, бул. Христо Ботев №111, пощенски код 1303, до Наталия Андонова, тел. 0886738222. Препоръчително е да използвате куриерска компания (по Ваш избор), включително за пратки от чужбина, за да сте сигурни, че пратката ще пристигне в разумен срок.

6. Не забравяйте да изпратите формулярите възможно най-скоро, за да сте сигурни, че можем да ги обработим своевременно. Крайният срок за вкарване на подписите в Народното събрание е 10 април 2023 година, а вашата пратка трябва да е при нас най-малко 10 дни по-рано, за да сте сигурни, че ще успеем да ги обработим.

Тези инструкции са валидни и за българите в чужбина.
По закон не е нужно да сте упълномощени, за да събирате подписи.

Ако имате някакви въпроси или притеснения относно процеса на събиране на подписи, не се колебайте да се свържете с нас.

Информация за координаторите и телефоните за връзка с тях може да намерите на изображението, прикачено към публикацията.

Имаме нужда от Вашата помощ, за да се чуе гласът на тези, които подкрепят българския лев. Следвайки тези стъпки и събирайки подписи, можете да направите реална промяна в бъдещето на страната ни.

ИЗТЕГЛИ БЛАНКАТА ТУК

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!