Анна Троева е изборът на „Възраждане“ за кандидат-кмет на община Брезово

Анна Троева е изборът на „Възраждане“ за кандидат-кмет на община Брезово

Анна Троева е възпитаничка на ПУ „Паисий Хилендарски“ със специалност „Предучилищна и начална педагогика“, с професионална квалификация – Педагог и детски начален учител, степен бакалавър. След това защитава и степен – магистър „Публична администрация в Юридическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“.

В периода 2011-2012г. е възпитател в СУ“Христо Смирненски“ – град Брезово, а от 2012-та година работи в сдружение „Местна инициативна група Брезово, братя Даскалови“, като от 2016-та година до настоящия момент е Експерт по прилагане на Стратегия за водено от общностите местно развитие.Работи с Европейски проекти по Програмата за развитие на селските райони.

„Община Брезово има богато културно-историческо наследство, уникални природни дадености и богати традиции като културен и образователен център. Едновременно с това общината ни се обезлюдява и Брезово губи жизнеността си, активни и образовани млади хора избират други населени места в чужбина за свой дом.

Родителите ни все по-трудно се справят с битовите проблеми, а достъпът до адекватна и широкоспектърна медицинска помощ е все по-ограничен, малкият и средният бизнес се задъхват и все повече търговски обекти затварят врати, а местната икономика не усеща подкрепа на общината. Връзката на населинете места от община Брезово с големия град е почти прекъсната от липсата на своевременно предоставяне на транспортни услуги, а това изключително много затруднява придвижването и междуселищните връзки.

„Възраждане“ с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Петър Петров и министърът на МОСВ с поредна проверка за незаконни сметища в монтанско

Костадин Костадинов: Важните за  България решения да се взимат  от 50 Народно събрание

Костадин Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!