Ангел Георгиев : Не мисля, че пловдивчани вярват, че пробивът на Централна гара ще бъде завършен в срок 

Ангел Георгиев : Не мисля, че пловдивчани вярват, че пробивът на Централна гара ще бъде завършен в срок 

Всички социологически нагласи сочат, че за един от най-големите проблеми на града, пловдивчани считат безкрайните ремонтни дейности по пътната инфраструктура, извършвани без ясна стратегия и визия и едновременното затваряне на множество и основни пътни артерии, което изключително много затруднява придвижването на гражданите и ги обрича на безконечни задръствания и трафик.

“Случващото се с пробива на Централна гара е еманация на проблема, от който страда целият град – разкопани улици и булеварди, разбити тротоари, ремонт на ремонта и струпана техника, която не работи. Жителите и гостите на града чакат, евентуално някога нещо да се случи. Не е тайна за никого, че предвиденият срок за реализация на обекта, който трябваше да бъде напролет, догодина, просто няма да се спази, защото виждаме, че реално същинските дейности не са започнали, извършен пробив, какъвто трябваше да има, не е направен. Извършени са само най-началните дейности по обекта и това, което можем спокойно да кажем е, че няма как той да бъде завършен в срок.

След като имаме такова прекрасно време и не се работи по проекта, как това ще се случи в тежките и студени зимни месеци? По стара, утвърдена традиция от дългогодишното  управление на ГЕРБ в Пловдив се започват наведнъж множество обекти, като строителните фирми, които ги извършват нямат необходимия капацитет за мащаба на дейностите. Отново  по стара традиция на ГЕРБ, това се прави единствено за да се усвоят или, иначе казано, да изчезнат значителни суми в нечий джоб. Като следствие от това са ощетени пловдивчани – жителите и гостите на града.

Искам да призова съгражданите си да бъдат активни в изборния ден и да не позволяват на престъпната национална ‘сглобка’ да се мултиплицира и на местно ниво. От “Възраждане” се обявяваме твърдо за разсичане на корупционния възел на ГЕРБ, който задушава Пловдив, бизнеса и гражданите, който краде средства, които може да се използват за повече, по-качествени проекти и по-бързо реализирани проекти. Именно това е, което виждаме в целия град, това виждат и пловдивчани всеки ден. Разбира се, решение има и то се нарича “Възраждане”.

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!