Ангел Георгиев: Живея в Пловдив, семейството ми е тук, двете ми деца са родени тук, а тяхното бъдеще се ограбва 

Ангел Георгиев: Живея в Пловдив, семейството ми е тук, двете ми деца са родени тук, а тяхното бъдеще се ограбва 

Кандидат-кметът, издигнат от “Възраждане”, за град Пловдив  – Ангел Георгиев сподели най-важната причина и мотивация да желае по-добро, рентабилно, организирано и прозрачно управление за града, в който живее. 

 

“Аз живея в Пловдив, семейството ми е тук, двете ми деца са родени тук, дишам и живея с проблемите на пловдивчани, защото аз самият се сблъсквам с тях всеки ден, не съм просто фиктивен страничен наблюдател. Виждам как неограниченият потенциал за растеж на един прекрасен град се спира, заради източването му, ограбването му и все по-голямото затъване в корупционното блато, причинено от ГЕРБ. Всички граждани на Пловдив, трябва да са наясно, че подобен вид управление, ограбва бъдещето на нашите деца”, коментира в телевизионно интервю Ангел Георгиев. 

 

При досегашното управление на ГЕРБ, което продължава  години наред, всичко се върти около идеята за грандиозни корупционни схеми. 

 

“Транспортният хаос, причинен от едновременното затваряне за ремонтни дейности на ключови за града пътни артерии, има своето рационално решение – работният процес трябва да е бърз, ефективен и оптимален, както и всички ремонтни дейности по пътната инфраструктура да се извършват целево и с ясен план и визия за бъдещето развитие на града. Това до момента не се случва, защото целта на управляващите от ГЕРБ не е жителите на Пловдив да живеят в един по-красив, уреден и благоустроен град, а да откраднат поредните значителни суми от общинския бюджет, за да напълнят собствените си джобове”, коментира Георгиев.

Актуално

„Възраждане“ дава Манол Пейков на  Прокуратурата за финансови злоупотреби

Кръстьо Врачев: Реализацията на проект “Въча” е крайно необходима

Коста Стоянов от „Възраждане“: Няма да позволим рибарския бранш да бъде унищожен

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!