Ангел Георгиев : Гръцкият съд взе решение, с което одобрява екстрадицията на невинния българин – Милан Димитров, а българските институции нехаят

Ангел Георгиев : Гръцкият съд взе решение, с което одобрява екстрадицията на невинния българин – Милан Димитров, а българските институции нехаят

На 04.10 Гръцкият съд в Атина взе решение, с което одобрява искането за екстрадиция в САЩ на несправедливо обвинения българин – Милан Димитров. Срещу него са повдигнати общо четири обвинения – за конспирация, за незаконен износ на електронни схеми към Руси, за измама на държавата – САЩ и за пране на пари. Всяко от тези обвинения е юридически неиздържано, фиктивно и скалъпено, почиващо само на „вътрешното убеждение“ на обвинителите.

„Сега беше обявено решението, но мотивите за него ще станат ясни по-късно. Очевидно е, че се стига до тук, след едно предварително взето решение, което е политически, а не правно обусловено и мотивирано. Милан Димитров е напълно невинен по всяко от повдигнатите обвинения, но заради престъпното, предателско нехайство на управляващото мнозинство от така наречената „сглобка“ от ПП0-ДБ-ГЕРБ и с любезното съдействие на ДПС е заплашен от общо 80 години затвор в САЩ, на практика – доживотен. Обвиненията към несправедливо обвинения българин са пълни с фактологически и юридически неточности и несъответствия.

Скандална е и пълната незаинтересованост от страна на българските власт, в лицето на Министерство на правосъдието, МВР, МВнР, както и техните настоящи представители – Атанас Славов, като Министър на правосъдието и Мария Габриел – Вицепремиер и Министър на външните работи на България.

Българските власти демонстрират престъпна и пренебрежителна незаинтересованост към съдбата на нашия несправедливо обвинен сънародник. Това се случва, защото институциите ни, всъщност не са български, те не принадлежат на нас – българите и не защитават националния интерес на държавата ни. Това са едни бутафорни, марионетни власти и официални лица, които всеки ден предават, продават и поругават националния ни интерес.

Престъпната, предателска сглобка, сформираща настоящето управляващо мнозинство няма желание да защити здравето, живота и интереса на нито един български гражданин. Защото от ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС са просто едни политически марионетки и слуги на чужди посолства, които ежедневено и ежечасно поставят държавата ни в унизително, васално и подчинено положение. Всички важни решения за България се взимат, на практика, извън страната ни, а държавата ни е командвана от Делян Пеевски, срещу когото от ПП-ДБ усилено протестираха, доскоро и сформираха целия си политически генезис върху идеята за неговото отстраняване от власт.

Българските власти могат да изискат европейска заповед за арест на Милан Димитров, като целта на това правно действие е да се създадат условия за за юридически действия срещу него, на територията на България. Това изключително много ще улесни доказването на невинността на заплашения от доживотен затвор българин.

Моят апек към всички български граждани е да не допускат повече национални предатели в държавното управление, нито слуги на чужди посолства да диктуват дневния ред в страната ни. Нека не позволяваме на нихилизма и апатията да ни завладеят, защото от това се възползвва, единствено управляващото статукво, в лицето на престъпната сглобка от ПП-ДБ-ГЕРБ и ДПС. Предстоят избори. Време е за гласуване. И е време за Възраждане.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Петър Петров и министърът на МОСВ с поредна проверка за незаконни сметища в монтанско

Костадин Костадинов: Важните за  България решения да се взимат  от 50 Народно събрание

Костадин Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!