Ангел Георгиев от “Възраждане” в ефира на “Пловдивска обществена телевизия”: Ние от “Възраждане” сме тези, които даваме гласност и се противопоставяме на неправдите 

Ангел Георгиев от “Възраждане” в ефира на “Пловдивска обществена телевизия”: Ние от “Възраждане” сме тези, които даваме гласност и се противопоставяме на неправдите 

В ефира на “Пловдивска обществена телевизия, кандидатът за кмет от “Възраждане” защити позицията, че всички страдания на пловдивчани са следствие на всеобщата безотговорност, която цари при настоящето управление на Общината и местната власт и постоянното прехвърляне на топката между институциите.

“Ние сме мотивирани да покажем, че в българската политика може да има хора, които да си спазват обещанията и да застават зад тях. Нашият екип е от  млади, енергични и честни хора, които са влезли в политиката, именно за да преустановят този порочен цикъл на управление, предначертан от предходните управляващи. Всички виждаме какво правят управляващите от ГЕРБ – започват много ремонти едновременно, които и те, самите са наясно, че няма как да завършат едновременно и в срок. Като следствие на това, целият град прилича на строителна площадка и е превърнат в модерен лабиринт, който затруднява придвижването на жителите и гостите на града.

Пловдив е буквално потънал в транспортен хаос, всички го виждаме, в нашата програма има решения на всички проблеми, свързани с пътната инфраструктура и подобряване на транспортната услуга за пловдивчани. Например – интегриране на съседните общини – Марица и Родопи в транспортната схема на Пловдив, което значително ще облекчи трафика, а и близките села са, всъщност, квартали на града.

Многоетажните паркинги също са нещо, за което вече е крайно време да започне да се работи, като те трябва да са на цена, която е атрактивна и достъпна за гражданите, за да може по този начин да се допринесе за справянето с липсата на паркоместа и прекомерния трафик”, заяви в ефира на “Пловдивска обществена телевизия”, кандидатът за кмет от “Възраждане”, Ангел Георгиев.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

Петър Петров и министърът на МОСВ с поредна проверка за незаконни сметища в монтанско

Костадин Костадинов: Важните за  България решения да се взимат  от 50 Народно събрание

Костадин Костадинов: „Възраждане“ скоро ще управлява и ще освободим Кърджали от мафията

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!