Ангел Георгиев в ефира на “Говори сега”: Основният проблем на Пловдив е корупцията, която задушава гражданите и бизнеса 

В ефира на “Говори сега”, кандидатът за кмет от “Възраждане”, Ангел Георгиев заяви, че основният проблем на Пловдив е задушаващата корупция, която пречи на развитието на предприемачеството и нормалния живот на гражданите. Бизнесът се използва като корупционна касичка, дават се много средства за проекти, които не се реализират в срок, а качеството не е такова, каквото трябва да бъде. Като следствие на това, градът е превърнал в един модерен лабиринт, хората не знаят откъде да минат.

“ГЕРБ направиха така, че Пловдив, наистина да бъде управляван зле, да страдат гражданите и бизнеса и дадоха поле за изява на корупцията, Пловдив е типичен пример за това. Призоваваме хората да ни подкрепят с бюлетина номер 42 и да ни гласуват доверие, защото ние категорично ще работим срещу  модела, който ГЕРБ наложиха и няма да допуснем сглобката да се възпроизведе и на местно ниво.

Това би било изключително вредно, защото виждаме в национален план колко щети нанесоха на България, представете си за четири години, какво могат да направят  с Пловдив, те, буквално искат да унищожат българската енергетика, преведете си на местен език, какво би се случило с града, ако една такава сглобка управлява”, коментира  в ефира на “БНТ” кандидатът за кмет от “Възраждане” Ангел Георгиев.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

 “Възраждане – Асеновград” пита какво се случва с ремонта на Караалановото училище в нашия град? 

Костадин Костадинов : Зачестяват случаите на произвол, от страна на чужди гранични власти 

Инж. Коста Стоянов : От сглобката, отново ще гласуват в полза на местните олигарси. Какво стана, господа демократи?