Ангел Георгиев в ефира на “БНР” : Общинският родилен дом в Пловдив трябва да се възстанови 

Ангел Георгиев в ефира на “БНР” : Общинският родилен дом в Пловдив трябва да се възстанови 

Кандидатът за кмет от “Възраждане” Ангел Георгиев заяви в ефира на “БНР”, че е задължително възстановяването на Общинския родилен дом в Пловдив. Това е необходимо, за да бъдат подпомогнати хората с по-скромни възможности.

“В общинските болници има цели болнични крила, които са в такова състояние, че приличат на болници в зони с военни действия. За тези болнични крила трябва да бъдат търсени варианти, а не да имаме едни бетонни мастодонти, в окаяно състояние, които по-скоро плашат хората, които са отишли да се лекуват.

Сред основните ни приоритети са и разсичане на корупционния възел и това ще е първото нещо, за което ще работим, гражданите и бизнеса са оплетени в лабиринт от корупция и в момента предприемачите се използват като касичка и техните бизнеси биват източвани, средствата, които гражданите внасят в бюджета също биват ограбвани, бъдещето на нашите деца бива ограбвано, ще работим категорично и за да противодействаме на възпроизвеждането на порочната сглобка и на местно ниво.

Много важно за пловдивчани е и решаването  на проблема с транспортния хаос и отпушването на града, за да не бъде модерния лабиринт, който е сега, а проектите трябва да се извършват с едно и също темпо, от което гражданите да бъдат доволни. Основен акцент за нас е и изграждането на нови ясли и детски градини във всички райони на града. Всяка година между 350 и 700 деца не успяват да се класират за ясла или детска градина, това категорично трябва да спре.

Залагаме и на изграждането на нова сграда за Математическата гимназия “Академик Кирил Попов”, също и цялостно подобряване на жизнената среда, създаване на условия за реализиране на повече културни проекти и фокус върху тепетата, които са символ на града”, заяви в ефира на “БНР”, кандидатът за кмет на Пловдив от “Възраждане” – Ангел Георгиев.

„Възраждане“ е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Актуално

„Възраждане“ със законопроект за връщане на Агенция „Гражданска защита“

Волгин повдигна въпроса за цензурата пред еврокомисаря по правосъдието 

Ангел Славчев: Заради безумна наредба, спусната от Европейския съюз, 2 милиона автомобили могат да бъдат спрени от движение

Последвайте ни във вайбър и телеграм

Измъкнете се от цензурата и се информирайте директно от нас!